Syrop glukozowo-fruktozowy

Oferujemy SYROP GLUKOZOWO- FRUKTOZOWY

Szerokie spektrum zastosowań

Syrop glukozowo-fruktozowy ma wiele przydatnych właściwości. Doskonale wiąże i zmienia strukturę produktów i półproduktów spożywczych oraz wpływa na ich elastyczność. Syrop wypełnia, skleja, spulchnia, nadaje połyskliwość, a co najważniejsze znacznie przedłuża świeżość wyrobów spożywczych. Stosuje się go również jako niezawodny stabilizator smaku i zapachu. Dodatkowo jest uniwersalnym nośnikiem suszenia rozpyłowego barwników i aromatów. Kolejną ważną cechą syropu glukozowego jest fakt, że przeciwdziała zjawisku krystalizacji, a także ogranicza wzrost kryształków lodu podczas mrożenia.

Najwyższa jakość syropu glukozowo-fruktozowego

Oferujemy syrop glukozowo-fruktozowy najwyższej jakości, dlatego z powodzeniem można go stosować do wytwarzania szerokiej gamy produktów spożywczych. Do jakich produktów stosuje się syrop glukozowy? Są to między innymi: pieczywo, wyroby cukiernicze, dżemy, powidła, przetwory mleczne, lody, a także soki czy napoje. Syrop glukozowy wykorzystuje się również do produkcji piwa, dzięki właściwościom fermentacyjnym. Zapewniamy fachowe doradztwo w wyborze odpowiednich produktów, tak by najlepiej spełniały potrzeby klientów. Nasze produkty nadają się do spożycia przez dwanaście miesięcy.

 

SYROPU GLUKOZOWEGO NIE MAMY W SPRZEDAŻY